RSS

Gradunjälkeistä aikaa etsimässä

29 Maa

Viimeinen puristus. Ilmoittauduin mukaan Gradutakuun Gradukuukauteen. Huhtikuun aikana gradu kasaan ja palautukseen. Virallinen palautuspäivä on 24.4., mutta ohjaajani ilmeisesti huolii graduni tarkistukseen vielä vappuna. Osallistumiseen kuuluu gradun kirjoittamisen lisäksi jonkun verran foorumikirjoittelua, mikä on loistava keino saada kirjoittava olo, vaikka gradu ei etenekään mihinkään.

Olen gradun tekemättömyyden ohessa suunnitellut jo gradunjälkeistä aikaa. Luulen, että muutaman vuoden gradu takaraivossa elämisen jälkeen on hyvin rentouttavaa tehdä ihan mitä tahansa. Aion lukea ainakin heti yhden hömppäkirjan hyvällä omallatunnolla, neuloa jotain keskeneräistä loppuun, ommella olohousut, tehdä monena peräkkäisenä päivänä piiiiiitkän lenkin koiran kanssa, pestä uunin.

Gradunjälkeisessä elämässä voin oikein panostaa ruokalistasuunnitteluun. Tässä kuussa ruokakauppa on ollut musta aukko, vaikka olen monena päivänä hyödyntänyt työnantajani tarjoamaa lounasetua ja ollut jo kaksi viikkoa karkkilakossa (pääsiäisen kunniaksi olen kyllä syönyt yhteensä kuusi peukalonpäänkokoista suklaamunaa) ja hampaideni takia opetellut napostelemattomuutta.

Gradunjälkeisessä elämässä saan lukea ihan mitä kirjoja tahansa niin paljon kuin ehdin ja haluan. Kirjahyllyssäni on enimmäkseen sellaisia kirjoja, joita en ole koskaan lukenut, joten niistä pitäisi aloittaa. Bookcrossing-harrastus on myös ollut hyvin pienellä liekillä, ja kunhan saan gradun pois käsistäni, pitää pikavauhtia lukea useampikin kirja maailmalle.

Odotan oikein, että pääsen ottamaan kuvia kirjakasoista ja ehkä osallistumaan lukuhaasteisiinkin. Sellaistakin olen suunnitellut, että säännöllisemmin postaisin, mutta saa nyt nähdä. Tulevaisuutta odotellessa 🙂

Mainokset
 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : 29.3.2013 Kategoria/t: suunnittelu

 

Avainsanat: ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggers like this: