RSS

99 päivää kesään: päivä 4

26 Hel

Tämän päivän postaus on muotista ”jos menisimme kahville”.

Jos menisimme kahville, tilaisin jonkun erikoiskahvin. Itselleni vieraassa kahvilassa vanilja- tai hasselpähkinälaten, tutummassa kahvilassa mochan – sen missä on alimmaisena kaamea määrä suklaakastiketta ja päällä sama määrä kermavaahtoa. Tai sitten fiiliksen mukaan. Tai jos on tarjouksessa joku mikä voisi olla hyvää.

Jos menisimme kahville, saattaisin kertoa, että opin juomaan kahvia jo aika nuorena. Olen päättänyt että olen ollut alle neljävuotias, mutta ihan mahdollista on, että olen ollut vähän vanhempi. Pieni kuitenkin.

Jos menisimme kahville, olettaisin että kerrot kaikki kuulumisesi kysymättä. Näemme joka tapauksessa aivan liian harvoin, joten anna tulla kaikki.

Jos menisimme kahville, kertoisin lukuharrastukseni muuttumisesta. Kysyisin, oletko itse kokeillut jo äänikirjoja.

Jos menisimme kahville, päivittelisin väkisinkin sitä, kuinka se ja tämä minua nuorempi ihminen on vanhentunut vaikka itse olen edelleen samanikäinen (eli iätön). Erityisesti, jos menisimme jonnekin teinien kansoittamaan kahvilaan.

Jos menisimme kahville, olisi hyvin todennäköistä, että yksi kahvi ei riitä, vaan pitää santsata. Pikatreffit kahvilassa ovat kivoja, mutta löysällä aikataululla on paljon mukavampaa. Omien aikataulujemme kireyttä huonompaa on kahvilan sulkeutuminen 20 minuutin päästä.

Jos menisimme kahville, huomaisit, etten harrasta aasinsiltoja, sillä useimmiten puhun asioista siinä järjestyksessä kun ne tulevat mieleen edellisistä asioista. Puhun välillä monta asiaa yhtaikaa, ja välillä pitkän ajan kuluttua olen niin kaukana alkuperäisestä aiheesta, että olen unohtanut sen.

Jos menisimme kahville, näyttäisin jonkun hauskan koiravideon kännykällä. Sitten olisi sinun vuorosi ja sitten taas minun. Ei ole pakko olla koiravideo.

Jos menisimme kahville, aloittaisin monta lausetta sanoilla ”mä luin yhen kiinnostavan artikkelin”.

Jos menisimme kahville, puhuisimme säästä, koska en ole välikausi-ihminen. Lyhyt talvi ja lyhyt kesä kaukana toisistaan tarkoittavat pitkiä märkiä loskaisia räntäisiä viikkoja niiden välissä.

Jos menisimme kahville, yrittäisin keksiä jotain sanottavaa työmatkoistani, jotka ovat kuitenkin melko pitkiä ajomatkoja nykyään. Mutta tunti moottoritietä liittymästä A liittymään B ei oikeasti ole kovin kiinnostavaa.

Jos menisimme kahville, maailma olisi sen jälkeen paremmassa kuosissa, kun olisimme parantaneet sitä huolella. Pikakahveillakin ehtii vaikka kuinka.

Jos emme menisi kahville, lähtisin kanssasi kävelylle / shoppailemaan / you name it niin, että voisimme tehdä kaikki yllä mainitut asiat juomatta kahvia samaan aikaan.

 
3 kommenttia

Kirjoittanut : 26.2.2015 Kategoria/t: 99päivää, meemi

 

Avainsanat: ,

3 responses to “99 päivää kesään: päivä 4

 1. Essi

  26.2.2015 at 23.05

  ❤ ❤

   
 2. HelvetinPöllö

  28.2.2015 at 22.24

  Ajattelin teitä kahta, sinua ja Essiä, ja toiseksi viimeistä kohtaa ”Mutta tunti moottoritietä liittymästä A liittymään B ei oikeasti ole kovin kiinnostavaa”. Ensimmäinen ajatus oli, että, uskallan olla eri mieltä 😀

  Oletko käynyt siellä Kahvi- ja Teehuoneella; Martta -koiraa tapaamassa?

   
  • lintulainen

   7.3.2015 at 18.13

   En ole käynyt, pitäisi varmaan suunnata nokka joskus sinne!

    

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: