RSS

99 päivää kesään: päivä 8

02 Maa

Vaikka tämä ei olekaan teemablogi, jatkan elämän muuttamisesta vielä. En siis elämänmuutoksesta, koska siitähän ei ole kysymys: muutos on nopea, kertaluonteinen ja ohimenevä, mutta muuttaminen kestää ja kestää ja kestää eikä varmaankaan ole ohi koskaan.

Linkitän yhden ehdottomista suosikkiblogeistani vanhempaan postaukseen ”Itsevastuun periaate”, koska siitä tuli ajankohtainen kun luin tuoreemman postauksen rapakon takaa ”Are you blaming the wrong thing”. Eivät täysin käsittele samaa asiaa, mutta hyviä pointteja, hyviä pointteja.

On nimittäin niin, etten ole lotonnut enää säännöllisesti pitkään aikaan. Muutaman rivin laitan silloin, kun potti ylittää 10 miljoonaa euroa, mutta muuten olen lakannut odottamasta lottovoittoa. Eräänkin kerran olen miettinyt lotossa voittamista niin paljon, että olin jo ihan varma, että olen miljonääristynyt. Kuponki on aina tyhjä. Pikkuvoitto silloin tällöin ei riitä kattamaan lottoamiseen uppoavia rahoja.

Kestolottoaminen on turvallista. Ri tarvitse tehdä sellaisia asioita, joita tekisi, jos voittaisi lotossa. Sitten kun ei lottoa, täytyy joko jättää lottovoiton jälkeinen elämä kokonaan väliin, tai koittaa elää sitä ainakin välillä.

Mainokset
 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : 2.3.2015 Kategoria/t: 99päivää

 

Avainsanat: ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggers like this: