RSS

99 päivää kesään: päivä 10

04 Maa

Näen usein unia ja aika usein muistankin. Tapanani on myös heräillä silloin tällöin keskellä yötä sekoilemaan, ilmeisesti herään kesken unta ja luulen olevani ihan toisaalla. Välillä myös juttelen ihan järkeviä, mutta mieheni kertoo aamulla, ettei ymmärtänyt mitään. Luonnollisesti minua hämmentää, että oman miehen kanssa ei pysty keskustelemaan, vaikka kysyn ihan viisaita ja oleellisia kysymyksiä.

Uniini tulee tosi helposti televisio-ohjelmista ja elokuvista ihmisiä ja tapahtumia. Harvemmin näen unta töistä. En harrasta unien tulkintaa, vaan jätän aivojeni itsensä huoleksi miten haluavat asioita käsitellä ja sulatella vai ovatko koko yön viihteellä. Jos en itse tiedä mitä uneni tarkoittavat, niin ei niihin guuglettamallakaan merkitystä löydä. On mahdotonta, että joku tuntematon ihminen voisi tietää, mitä joku tietty asia juuri minun unessani juuri tietyssä unisessa asiayhteydessä tarkoittaa.

Viime öiltä muistan kaksi unta, joista toinen oli sekä televisiosta että töistä, ja toinen ihan kotipihalta. Aiemmassa unessa en tiennyt, miten saan John Winchesterin perustettua asiakkaaksi työpaikan järjestelmään (ei painajaismaista, mutta ahdistavaa. Kaikki, joilta olisin voinut kysyä, olivat lähteneet jo kotiin). Olisi pitänyt valita henkilöasiakkaan ja yritysasiakkaan välillä ja vielä sekin, mitä sopimusehtoja kaveriin sovelletaan. Huhhuh.

Tuoreemmassa unessa jouduin kiipeilemään järkyttävän korkealle vuorelle ja roikkumaan jyrkimmällä seinämällä käsieni varassa, kun isot mustat linnut alkoivat hyökkäillä kimppuuni. Se oli painajainen. Asun naakkojen luvatussa kaupungissa ja näen satapäisiä naakkaparvia harva se päivä. On muuten vänkää kun koko puu lehahtaa yhtaikaa ilmaan, kun kävelen koiran kanssa sen ohi.

Mainokset
 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : 4.3.2015 Kategoria/t: 99päivää, weird rant

 

Avainsanat: , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggers like this: