RSS

99 päivää kesään: päivä 11

05 Maa

Sovellan välillä ”elämän pieniä iloja” aika vapaasti arjessani. Tai no, ei minulla muuta olekaan kuin arkea: työarkea, arkipäivänilta-arkea, viikonloppuarkea.

En aina jaksa olla ikäiseni ihminen, aikuinen. Juttuni ovat holtittomia ja yleensä nauran niille eniten itse. Sarkasmi on toinen äidinkieleni ja bongailen myös ironiaa sieltä, mistä muu seurue ei sitä löydä. En jaksa suhtautua asioihin aina niin vakavasti kuin pitäisi, koska mustalla huumorilla selviytyy vakavistakin asioista huomattavasti helpommin. Asia saa olla jo äärimmäisen vakava ja räjähdysherkkä, ennen kuin huumori loppuu, ja kun huumori loppuu, olen itsekin räjähdyspisteessä.

Satunnaisesti huomioin hetkessä omia positiivisia tuntemuksiani suhteessa ympäristöön. Töissä oli melko raskas päivä ja sorruin itsekin valittamaan ja antamaan negatiivisen tunnelman vaikuttaa, kunnes koko päivän kestänyt betoniseinän poraus olikin lakannut jo jonkin aikaa sitten. Sanoin ääneen, että nautin poraamattomuudesta.

Työmatkoillani bongailen samoja autoja. Valitettavasti vain erikoisimmat pystyn tunnistamaan varmuudella. Hymyilen ja totean itsekseni maailman olevan kuosissaan tänäänkin, kun työmatkatuttava ohittaa minut mennessä tai tullessa. Itse ajan ei-minkäänvärisellä aika mitäänsanomattomalla autolla, joka ei herätä huomiota, mutta haluan ajatella, että ehkä minutkin joku kanssatyömatkailija liikenteen seasta bongaa.

Tänään iloitsin siitäkin, että osasin ajaa kaverin luota kotiin ilman navigaattoria ja sen päälle sain vielä auton taivutettua kerralla parkkiruutuumme.

Pienten asioiden summa auttaa kokonaisuutta valtavasti.

Mainokset
 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : 5.3.2015 Kategoria/t: 99päivää, common rant

 

Avainsanat: ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggers like this: