RSS

99 päivää kesään: päivä 19

13 Maa

Yritin alkaa käyttää työmatkat hyödyllisesti kuuntelemalla äänikirjaa. Muutaman tunnin jälkeen totesin, että ei onnistu, alkaa väsyttää liikaa. En ajamiselta saa keskityttyä riittävästi kuuntelemaan kertojan ääntä, joten äänikirjasta tulee monotonista taustahälinää. Radio tai musiikki-cd on minun valintani.

Kotimatkalla en kauhean usein jaksa kuunnella radiota, en oikein tiedä miksi. Ehkäpä Radio Rockin iltapäivien musiikki vain on liian kevyttä. Tällä viikolla kuitenkin jännitin rock-tietäjä-visan lopputulosta ihan ilman mitään syytä, ja vaihdoin cd:n puolelle vasta visan jälkeen.

Työmatka-aamuni vietän tavallisesti Radio Rockin taajuudella. Heikelä Korporaation huono puoli on se, että tuore lähetys alkaa vasta seitsemältä, mutta onneksi hyviä puolia on riittävästi. Eräänäkin aamuna soittivat saman työmatkan aikana Stratoa, Nightwishia, Sonataa  ja vielä jonkin lisähyvänbändin hyvänbiisin. Tänään keskustelivat Björn Wahlroosin uudesta kirjasta ja ajanlaskusta,  ja puhuivat vieläpä ihan fiksuja.

Radiokanavien aamushow’t ovat kyllä hyvä keksintö. Kanavia on niin paljon, että kaikille varmasti löytyy mieleistä seuraa heräämisprosessin ajaksi.

Mainokset
 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : 13.3.2015 Kategoria/t: 99päivää, common rant

 

Avainsanat: , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggers like this: