RSS

99 päivää kesään: päivä 22

16 Maa

Tänään haluan esittää teille laulun. En itse. Klikatkaa omalla vastuulla.

Haluan myös esitellä teille ehkä pitkään aikaan upeimman pitsihuivin. Ei ole minun tekemäni, vielä. Karsastan huiveja, jotka ovat kauniimpia kuin oma häähuivini, vaikka se oli siihen maailmanaikaan kaikkein kaunein malli, jonka löysin. Tuo saattaa kuitenkin olla tekemisen väärti. Olen neulonut noin yhden pitsihuivin vuodessa, joten täytyy valita hyvin tarkkaan, minkä kulloinkin teen.

Haluaisin myös tutustuttaa teidät luomumustikan (ja kavereidensa) määritelmään. Tästä on blogattu jo monta vuotta sitten.

Olen lisäksi hieman kriittisellä päällä ja haluan kehottaa lukijoitani kriittisyyteen, kun lukevat pahaa-aavistamattomina blogisyötteidensä joukosta tällaisen postauksen. Hei, teerasiat ovat kivannäköisiä ja niissä on kivat tekstit kyljessä, mutta onpa hyvin kyseenalaista tuosta vain ottaa suoraan valmistajan sivuilta heidän omia väitteitään. Missään kohdassa ei mainita, että bloggaaja olisi tarkistanut valmistajan väitteitä (voivathan ne toki olla totta, ei siinä), eikä missään kohdassa mainita, että kyseessä olisi markkinointi-, sponssaus- tai suoraan maksettu postaus. Lukijan pitää vain muistaa, että on kyseessä ”ekokaupan” tuottama sisältö.

En edes muista, miksi alkujaan olen tilannut yo. blogin syötteen, mutta asiain tila on korjattu yhdellä klikkauksella. Eläköön internet.

Kritiikittömyys mättää tänään niiiiiiiiiiiiiiin paljon. Kaksoisstandardeista en taida edes aloittaa. Hyrr.

Mainokset
 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : 16.3.2015 Kategoria/t: 99päivää, weird rant

 

Avainsanat: ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggers like this: